Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Feb-2010 16:06 Email | Share | | Bookmark
KELAS MANIK DI JITRA

 
Salam semua....

Saya bercadang nak buat kelas jahitan manik di kawasan saya....So, sesapa yg ada disekitar Jitra, Alor Setar, Pokok Sena, Kodiang, Changlun atau di mana saja anda berada..anda boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut....dan cadangan kelas tu pada hari Sabtu coz hanya hari tu saya cuti....ini pun setelah mendapat banyak pertanyaan dari kekawan dan pelanggan saya..chewahh...

Yuran : RM 150 (20 patern asas termasuk pelbagai jenis kuntuman bunga)
Penyertaan : Minimum 6-7 org..max (10 irg)
Hari : Sabtu
Waktu : 9.30 pg - 5.30 ptg
Makan : Saya sponsor sarapan, lunch n minum petang....
Tempat : Mestilah rumah saya di..43, Taman Jitra Indah, Jln Hospital Daerah, 06000 Jitra,
(Klu anda datang dari hospital JItra...teruslagi..sampai jumpa deretan rumah kedai...belok dan masuk di celah lorong...amik kiri dan turun bwh..rmh sy SMD 2storey....betul2 sebelah mengadap pagar hospital Jitra)....

Anda hanya perlu bawa diri anda dan mungkin buku untuk nota anda sendiri....barang..saya akan sediakan....So, untuk apa2 pertanyaan anda boleh call saya, Aziyan di 013-4230531 atau opis saya di 04-9178080....till then...babai....




Wednesday, 24-Feb-2010 11:42 Email | Share | | Bookmark
The Black Kelissa for Sharifah

 
 
 
Baju return cust saya....layan dulu piccas nih...nanti saya cerita..tadi dah elok punya karang..tinggalkan kejap FC nih..tiba2 mai hero saya dia tekan apa benda entah habis hilang semua..terpaksa download semula..x larat dah nak ingat apa yg saya nak tapi tadi...cuma nak habaq, cust ni bagi 2 helai jubah...lagi satu selepas ini....Cust ni sedara terdekat kepada Mantan Menteri Besar Kedah...dan sedara rapat dgn ex-staff tempat saya bekerja...rindu kat Pak Tuan...ingat Pak Tuan..ingat tepung bungkus yg selalu pak tuan belanja saya......sedapnya Tepung Bungkus tu.....








Friday, 19-Feb-2010 07:04 Email | Share | | Bookmark
Taburan For Husna Hanin

 
 
Baju milik isteri kepada sepupu suami saya..baju ni amat unik pd bahagian leher..so untuk menutup keunikan baju ini...Husna hanya mintak saya buat manik tabur...so, layan dulu piccas nih...saya nak siapkan SF untuk my personal collection pulak lps nih....





Tuesday, 16-Feb-2010 14:39 Email | Share | | Bookmark
Taburan for Fauziah

 
 
 
Baju milik Kak Jee..jumpa masa raya thn lepas...lembutnya kain...habis buka semua cincin gelang takut tersangkut pada baju semasa menjahit....mulanya nak buat patern melengkung-melengkung tapi since keadaan kain yg sangat lembut..saya hanya mampu buat yg straight mcm biasa.....ini pun dlm dok straight dia nak senget...bila buat yg senget..jd straight...menduga jugaklah menjahit baju nih.....layan dulu piccas nih yer...lepas ni taburan lagi....till then..babai...







Wednesday, 10-Feb-2010 15:21 Email | Share | | Bookmark
Akan Update sikit masa lagi....

Dah bersawang dah nih...tunggu yer...sikit jer lagi...

Quote:
Chik - Sat naa..bagi habis hat dlm lemari dulu naa..baju kenduri pun x siap lagi nih...


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net