Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Dec-2009 15:58 Email | Share | | Bookmark
Awalara Hari - Zai

 
 
 
View all 6 photos...
Layan dulu yer...keletihan jiwa yg amat sangat...Baju Kak Zai dari hospital Jitra..katanya nak pakai untuk kenduri kawen..rasanya baju kak Zai menampakkan kak Zai sama anggun dgn pengantin....semoga kak Zai suka dgn design yg diminta ini....sekian dulu...salamzzzzz













Quote:
Mira - 10Q ..

Elly - 2nd time singgah lagi yer..dan seterusnya...

Dana - Kak Yan dah tgk cubaan Dana..cantik....Buah tu kak yan dah try jus dia kat cosway...sodap..masam2 manis...

Fina - 10Q

Mazura - 10Q..silakan mana yg suka...pastu leh kita tgk pulak yer...

Leha - Saya dah masuk tgk....teruskan berkreatif yer..


Friday, 4-Dec-2009 15:39 Email | Share | | Bookmark
Purple Lily for Farisya

 
 
 
View all 4 photos...
Kurung pesak kali ni milik adik sepupu sebelah suami saya....tapi dah dianggap mcm adik sendiri..katanya baju ni nak dipakai untuk kenduri kawen kawan baik dia...seawal dapat kain ni hati dah rasa semacam...masyaAllah..lembeknya kain...mcm mana nak jahit nih.... kena pulak kat tangan mertua jahit guna teknik sendiri katanya nanti senang saya nak jahit...x payah letak kain gam...aduhai ibu mertuaku.....pastu adik pulak cakap nak kaler unggu n kelabu saja...aduhai..lagi satu masalah...5kali saya ulang alik ke kedai beli labuci..balik rumah jahit x kena2 juga macthing kaler...ada kaler yg saya nak buat..adik kata nak pepel jugak..last2 tawakal tu'alalallah...saya belasah jahit ikut warna yg dia suka...tataulah dia suka ka tak...harap2 sukalah yer...bhauj cam nak muntah cari labuci untuk Oja....pastu susah hati pulak kat bawah baju...jahit siap bila pakai dia senget tinggi rendah coz berat batu...buka balik jahit bagi balance.....hmm..mencabar sangat kali....banyak pulak saya bebel kali nih...lama x layan fp...agak bz dgn tempahan untuk kenduri kawen...so, sampai jumpa lagi...salamzzzzzzz










Quote:
Sheik - 10Q Sheik

Mira - 10Q

Pn. Rusita Jaafar - Semangat nih dah Pn. datang sini...TQ

Kak Nora - Terima kasih cikgu...

Juemell - Silalah copy....akak halalkan....

Oja - Cantik tu subjektif Oja...muka cantik hati x bersih pun x guna gak...bangga ada adik2 mcm aab dan yg lelain...kena jaga amanah nana suruh kami jaga ammi, abah dan hampa semua...semoga kita boleh bekerjasama lagi yer....TQuuuuuuu

Kak Sarimah - TQ kak ...

Kak Eeda - Akan kubuat jugak jambangan sari akak...cumel2 semuanya..tq


Friday, 4-Dec-2009 05:36 Email | Share | | Bookmark
Beriring - Queen

 
 
 
Kurung moden ini milik gadis yg telah melangsungkan pertunangan dengan putera hatinya pada hari ke 2 Aidil Adha yg lepas..saya terima baju ini melalui Kak Atiah..tukang jahit di area pejabat saya bekerja...kemas jahitan Kak Atiah....kata Kak Atiah bajet bakal pengantin ini sangat sikit dan sample untuk jahitan manik kali ni pun Kak Atiah mintak saya copy dari baju yg ada di kedai dia sendiri...senang cerita...cuma saya tukar perincian labuci bujur kepada stone plastik...nak beli yg kaca memang mahal...x balik modal saya nanti ....atas persetujuan Kak Atiah, saya panjangkan sikit jahitan pada bahagian leher dan dalam masa 2 hari siaplah baju ini...apataknya..kali ni saya x balik buat ketupat dgn mak gara-gara baju ini....apa pun saya x buat untuk raya Korban kali nih..kira betul-betul Korbanlah kan?..... ...layan dulu gambar nih...ada lagi menyusul selepas ini....Salamzzzz.....







Quote:
Dana - Klu dok dekat2 boleh akak tolong apa yg patut...seronok bila time kenduri kendara nih...akak paling suka bab gubah hantaran..adik bongsu kawen dulu 99.9% hasil sentuhan akak..sangat puas hati


Friday, 20-Nov-2009 05:37 Email | Share | | Bookmark
Awalara Hati - Delima

 
 
Baju dari Kak Ani Jahitan Asli...katanya buatlah patern apa pun...janji cantik....senang cerita dgn Kak Ani nih....oklah x larat dah nak menaip..sakit jari kena duri ikan siakap tadi..lama x siang ikan ...layan dulu piccas nih yer ...next baju Oja...saya buat pada siapa yg hantar baju dulu..kekadang cust dah tahu kat mana saya ada tapi still nak kirim pada sedara saya....proses yg sangat melambatkan saya......pada yg berada di luar Kedah..klu anda berminat nak dapatkan khidmat saya yg x seberapa ini..anda boleh pos baju anda kepada saya di alamat :

Noraziyan Hj Abdul Aziz
Darulaman Realty Sdn Bhd
Lot 1, Bandar Darulaman
06007 Jitra
Kedah.

....saya bagi alamat ofis coz saya x selalu di rumah...saya balik tidur jer...siang kerja..balik kerja singgah rumah mertua amik anak..singgah situ sampai petang..dah dekat maghrib baru ada kat rumah...so, lebih selamat klu anda pos ke pejabat...

Sampai jumpa lagi....bye...






Quote:
Opss..terlupa pulak kredit to Kak Nora http://noramanik.fotopages.com for this patern...


Quote:
Sally - Cuba jgn x suba sally....enjoy dgn patern nih..kat Jitra hari2 hujan...sejuk..malaih sangat nak menjahit...dok dlm selimut jer dgn anak2 lps kenyang makan kenduri...balik rumah tiduq...

Oja - Hahaha!!..bhauj sangat susah hati kat part lengan....nak mintak bukak balik takut kecik hati pulak...so part tu ham kena hati-hati sikit..takut kain jadi gelembung....anyway..tunggu yer bila siap

Sarina - Saya dah singgah..nice collection

Dana - Akak pun ramai sangat yg mintak since tengok akak buat pada baju sendiri bebaru nih....

Kak Noor - Malulah....bakat yg x seberapa...tapi ingat nak cuba gak..nanti tengok schedule dulu

Kak Nani - tertipu beli manik yer ...yan kat sini yg yan tahu Miyuki, miyuku ngan MGB..skarang dah pandai cari barang yg berkualiti..biar mahal..untung sikit janji cust puas hati....Kak Amoi...Kak Ani Ladybeads...semua barang depa berkualiti...sah2 elok sbb cifu yg jual...

Pn. Ruzita - Saya dah perasan...yg bukak baju pengantin sekali..cantik2 jahitan manik dia..patutlah..tengoklah..berguru dengan siapa yer . Lepas ni nak pi kacau dia pulak. Klu turun jitra roger2 saya yer..nak autografkan semua buku Pn. yg ada dalam simpanan..walau semua dah lunyai dikerjakan...

Sis Dzilla - TQ..

Sue Angle - Wajib cuba ini..kak yan mintak izin kak nora for baju raya 2009..since org tengok baju tu ramai yg mintak patern nih...walaupun cost untuk stone agak mahal disini RM 0.35 sebiji..tapi berbaloi-baloi coz cepat amik masa nak meyudahkannya...ada sepasang baju nanti kak yan adpetkan di sini...sayang nak serah baju tu balik kepada tuannya...

Gee - 10Q...harus cuba Gee...cantik collection terbaru Gee..dah singgah semalam..x sempat tinggal jejak..


Tuesday, 17-Nov-2009 12:44 Email | Share | | Bookmark
Awalara Hati - Ruhaina

 
 
 
Ini baju ofismate saya...dia bagi baju ni bulan posa lagi tapi dek kerana kesibukkan saya dan tuan baju pun kata x payah kalut2..minggu ni baru saya sudahkan baju ni....Sayang nak serahkan balik baju ni pada dia....lepas ni nak jahitkan baju untuk Kak Ani Jahitan Asli dgn patern yg sama di bahagian lengan sahaja....

Sampai jumpa lagi.....bye..bye







Quote:
Linda - TQ

Kak Eeda - TQ kak

Dana - Ya..mesti cuba....dah cuba sure nak buat lagi..sbb jimat masa dan senang..cuma stone jer mahal sikit

Mira - Ya x serumit SF...sangat enjoy jahit patern nih..TQ mira...

Juemell - Yea..keep on beading....saya pun amik ilham dari kak nora http://noramanik.fotopages.com....sumber inspirasi....

Sheik - TQ


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net