Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  [31]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Dec-2008 05:18 Email | Share | | Bookmark
Single Layer Pintalan Pn. Muna BDB

Baju Pn. Khairulmuna (BDB)
00:00
Ini baju Pn. Khairul Muna, BDB. Request nak yang simple jugak. So Pada leher aku buat single layer Pintalan dan juntaian kat bahagian bawah untuk menampakkan kelainan pada baju. Pada hujung lengan aku jaitkan ala-ala manjalara coz pintalan x sesuai buat kat situ sbb kainnya lembut sangat.

Quote:
Kak Lina - Nak belajar boleh saja...calling2 ler


Thursday, 18-Dec-2008 05:09 Email | Share | | Bookmark
Taburan Qaseh

 
00:00
 
00:00
 
00:00
Ni baju raya 2008. Hantaq tukang jait awal 4 bulan tapi lagi 2 minggu nak raya baru siap. Jenuh dok gaduh dgn dia. Habih pahala posa....dia x pa la x yah posa. Tapi walau macam mana gaduh pun tetap hantaq kat dia jugak...sbb diala tukang jait kegemaranku sejak zaman aku anak dara sampailah sekarang anak dah 3



Thursday, 18-Dec-2008 04:54 Email | Share | | Bookmark
Manjalara Ladybeads

Bahagian depan baju
00:00
Bawah baju
00:00
Lengan...part ni dah rasa malaih....sbb nak pakai cepat
00:00
View all 4 photos...




Wednesday, 17-Dec-2008 06:19 Email | Share | | Bookmark
testing

testing...me n my puteri
00:00
si tembam
00:00
ashmaan
00:00
View all 7 photos...


Friday, 24-Oct-2008 08:45 Email | Share | | Bookmark
Taburan Zahra

 
Baju ni aku buat sempena kenduri kawen sepupu sebelah en. suami...Zahara Nazz. Aku paling sayang baju ni sbb ni baju aku yg paling mahal. Toke MeeKaMee tu letak kat belakang sbb jarang org beli...Aku tang harga x kisah tp dia punya material tu yang aku suka...shifon..lembut giler...Tapikan hari tu aku kena p beli kain lain sbb lama dah x gosok baju...bila mai maid baru dia gosok x licin...aku marah...tup-tup lepas dia lari aku gosok baju tu..kain dia terhangus...seb bek kain dia yang hangus...buatnya baju tu...4hari 4mlm aku nyesal x sudah...diam2 aku beli dan buat lain kain dia. Kain dia aku pakai satin jer....Maid tu pun dah lari kemana aku pun x tau...seb bek dapat balik duit kat agen..la aku la jadi maid, isteri, ibu dan segalanya akulah....serik dah amik maid nih...abih dia ngorat...sementara dia nak lari...ayah aku jer dia x brani ngorat....

Quote:
Pn. Leez - Klu u x tau nak charges berapa harga untuk manik tabur yg u buat, u boleh refer kat Ladybeads Collection coz kat situ dia ada tunjuk mcm mana u nak kira charges untuk patern manik tabur. Saya jarang buat yang mahal2 coz market kat sini susah. Saya tanya berapa bajet customer dan saya cakap patern apa yg saya blh buat dgn bajet tuh. If costomer setuju, saya buatlah...x mau satlagi buat yg glamer2 dia kata mahal walhal bukan senang nak jait....tambahan pulak kawan pejabat..susah n sakit telinga nak dgr org ckp2 kat belakang, walhal bukan senang kita nak jait....


[<<  <  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  [31]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net