Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 24-Dec-2008 01:49 Email | Share | Bookmark
Taburan Salju

Sebelum
selepas
lengan papaya...
Ini sebenarnya baju raya aidilfitri 2008. Tapi x sempat pakai time raya coz mcm biasa...tailor aku x sempat jait makanya aku pakai raya korban. Asalnya manik silver tu sekerat jer....aku dah rasa pelik tapi malas nak sambung jahit aku pakai jugak....pastu bila tengok kat cermin nampak mcm baju x siap so aku decide nak tambah bagi penuh manik silver keliling leher...pada lengan asalnya ada rerambu tapi si hero kecik ni ayik tanya.."apa ni ammi" sambil tarik2 rerambu tuh dan aku rasa x berbaloi kalau aku letak jugak..takut koyak pulak bila dia dok tarik2..makanya tinggal yang itu saja kat lengan.....




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net