Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Mar-2009 09:23 Email | Share | Bookmark
March Sweet Pink Leaves

 
 
 
 
Salam....pc ni 2-3 ari ni waya skit. Ini pun baju dari Jahitan Asli. Kainnya kain batik ada gabungan bunga pink dan purple...so aku combine pink n purple untuk 3 helai daun yg aku bentuk jadi ala-ala kuntum bunga..... Asalnya owner nak yang simple-simple jer tapi since tengok gabungan warna pada kain dia menyerlah aku mintak nak buat dedaun tuh.....Di kesempatan ini aku nak mintak maaf la kot-kot la patern ni ada dalam mana-mana fp beaders yang lain......semoga keikhlasan kita membawa seribu rahmat dan rezeki yang melimpah ruah...salam....


Quote:
Diana - 2-3 hari ni line x brapa clear...asyik error jer..tu yg kuar 3 entry tu...thanx

Quote:
Jemme - Kekaleran....emm..my favorite colour...green and pink..tak tau pun sapa punya baju nih..kami buat ikut kata hati kami coz kain dia ada warna pink n pepel..harap2 dia suka:-D


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net