Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 11-Mar-2009 02:10 Email | Share | Bookmark
First and Last Indayan Shimerring Flower

Bunga Markisah SPAG-Ladybeads
 
 
 
 
Firstly aku sbenaqnya x teringat langsung nak wat sssf nih....mulanya aku buat bunga pastu nak tabur manik cam patern Anggerik Rimba tuh...suka sangat ngan bunga dia...pastu slongkar2 kotak manik terjumpa pulak labuci ngan pearl biru....pastu bukak pulak buku RJ yg aku beli kat Kak Nora...selak halaman Double Wing...aku try buat kat baju tuh...pastu nampak cam ok jer..aku + plak pearl biru tu...nampak cam menarik...aku ajak en. suami g kedai mlm tu jgk beli labuci ngan pearl pepel. Aku blasah jait 1/4 leher pastu sambung jait hari lain selama 1 minggu berdikit-dikit. Aku rasa ini first n last aku jait baju nih sbb aku nak tobat tu x la....teruknya tuhan yg tau.....Aku migrain sampai muntah2 dlm keter jait bunga nih ....nasib baju nih aku x pakai lagi jer aku jait sampai habis...kalaulah baju nih dah aku pakai..alamatnya dalam kotak ler baju nih sampai bila2....Aku rasa nak kena g kelas kak nora jgk la...klu tak... sampai bila2 aku migrain klu nak jait SF nih....patut ada banyak bunga lagi..+hibrid+cam2 lagi la...tapi ni patern aku...patern syok sendiri... Insyallah klu aku rs nak glamer lagi n rasa serik aku dah reda....aku akan cuba dan cuba lagi buat patern nih....Salam...


Quote:
Dana - Thanx Dana...akak godek sampai jumpa...

Quote:
Jemme - Thanx Jemme....labuci n pearl biru memang dah ada...yang lain kami ++ jer...geram tengok SF depa..pepun satu hari nanti nak kena g jugak class Kak Nora...Kita p sama-sama nak?

Quote:
Diana - Patut ada len-len bunga dan hybrid hybrid n mcm2 lagi....tapi ni syle syok sendiri akak ..tapikan smlm baju tu kak hantaq tailor soh dia repair kat bawah baju...depa smua pakat kata cantik...sbb x dak lagi org kat sini wat cam nih..slalu kat sini patern beriring jer...bunga2 x dak lagi...siap nak tempah lagi.... ..mlm ni kiter nak pakai baju nih...sure terbeliak mata depa..ada dinner sambut mak menakan baru

Quote:
Sha - Thanx Sha....itu bukan SF yg betul...itu main hantam jer....SF betul akan menyusul...tapi nanti2 ler coz now tgh explore sisik ikan....chalengging tul nak habiskan sssf tuh...lbh enjoy buat manjalara

Quote:
Amboi-Thanx... cam na nak cakap yer....sebenaqnya saya x tau berapa nak charges untuk patern nih coz jika view semua collection kat sini kebanyakannya semua baju-baju saya sendiri....sikit jer baju customer..tupun yg regular customer....Klu u nak buat u boleh view Kak Izan72, Kak Nora or lain2 beaders...patern ni pun saya pakai hantam jer....sory bebanyak yer Amboi...and tqvm sbb masuk kat sini...lain kali masuk lagi yer...dapat jugak kawan baru

Quote:
Kak Nora - Thanx Kak Nora...memang rasa lega dapat siapkan SF nih....memang akan terus praktis buat bunga-bunga tuh sampai pandai......buku RJ yang merah tu memang banyak membantu...ni pun nak p beli lagi sebuah untuk jiran lunch nanti...

Quote:
Dzila-Thanx

Quote:
Dayang - thanx dayang...tu la SF memang cantik tp nak membuatnya rumit sangat. Sesuai dgn upahnya. Boleh dayang? cam ner ekk?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net