Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 24-Mar-2009 07:26 Email | Share | Bookmark
Manjalara Maryame

 
 
 
 
Ini baju Kak T, uniform kawen masa kenduri acik dulu...sementelah aku dah berjanji dulu, makanya dia pun tuntut janjinya...puas aku pikir nak buat patern apa...pesannya jangan buat yang glamer-glamer sangat..malu nak pakai p ngajar...So malam tu selak2 buku RJ aku decide nak buat patern nih...aku rasa aku x ciplak kat mana2 fp beaders yang lain patern nih sbb 100% aku refer kat buku cuma aku tukar mana yang patut ikut taste aku...Very sory coz aku x dan nak gosok skit bagi nampak cantik skit gambar nih... .



Quote:
Jemme - Thanx dear..
Jemme - Kami yg ada pun x jait...2-3 thn skali nak jait kena hantar servis...kemarin kena rm70. x reti nak pomen-pomen sendiri...pastu kena marah ngan en. suami..beli jer tau..gunanya x...
Malasszz - bleh ler sikit2..sekadar mengisi masa lapang. Thanx yer singgah
Dana - Thanks
Kak Wansya - Tu la juling-juling mata nak samakan dia punya lengkuk...Thanx
Azaharukir-Thanks...nanti bila tiba majlisnya kita calling-calling yer
Azue-Thanks for singgah n salam perkenalan...x mahal sangat coz bunga ni simple jer
Dana - Banyak?...ada la dekat2 100 buah or lbh skit kot..itu pun banyak yg dah gone..pinjam x kasi balik gambar? nanti yer dik...bz sngt skarang...baju banyak..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net