Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 7-Apr-2009 08:28 Email | Share | Bookmark
Golden Leaves Suraya

 
 
 
Busana ni milik cikgu suraya..kawan kepada kakakku..Katanya nak yang sangat-sangat simple coz baju ni nak pakai p skolah jer...aku x der idea yang simple-simple coz skarang aku tengah ngamuk buat sisik ikan. Since dia nak pakai p skolah aku rasa patern ni boleh la kut dikategorikan sebagai "simple" sebagaimana kehendak tuan punya baju. Ada lagi gambar yg akan aku publish...tunggu....



Quote:
Kak Beauty - Rerama kak izan tu buat org x lena mlm sweeetttt sangaaaat ...

Jemme - Kami pun baru hari ni amik masa nak update komen..hari len masuk jer..x tinggal jejak

Dana - 10Q dik...simple kan...akak amik patern ni masa p kursus pendek kat Kolej Komuniti hari tuh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net