Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 19-Apr-2009 04:57 Email | Share | Bookmark
The Red Indayan Kelissa

 
 
 
 
Kesinambungan entry 9.4.2009....Saya rasa baju ni mcm ada yg x kena dan rasa hati mcm baju ni x siap dekorasi maniknya...so, pikir-punya pikir saya decide nak letak taburan pearl...tapi dek kerana mood kerajinan yang tiba-tiba datang..dapat pulak idea ni...so saya cancell taburan pearl dan gantikan dengan patern baby daisy pada bahagian-bahagian yang kosong...Terima kasih pada kawan-kawan yg sudi beri komen di sini...komen-komen + anda amatlah saya hargai...






Quote:
Abaikan tag yg bermacam kaler tuh.. saya budak baru belajar....

Quote:
Ruby - Haha... saya part time jer..siang kerja..tempahan pun amik ikut kemampuan coz takut x menang tangan..lagipun saya x berani ambik tempahan...mana yang biasa dgn saya..saya buatkan..ini pun baru nak mengorak langkah dgn tempahan..kebanyakan kat sini baju sendiri dan baju rakan terdekat jer..kat jitra tinggal kat mana yer. Saya kerja dgn pemaju...kot2 nak stay terus kat sini blh contack saya

Zana - 10q zana...memula buat tulang daun, kemudian baru jahit dedaun...3 manik bulat dan 2 atau 3 manik panjang. Jahit bahagian atas dulu kemudian baru sambung bhgn bawah. Cubalah...bercinta jugak nak siapkan baju nih..lepas ni tunggu The Orange Aprilia Lily pulak yer....tungguuuuu...

Ruby - Saya kat Jitra Indah...tepi hospital Jitra..dah dekat sangat dah tu Ruby..Taman apa yer? Tmn Pasu, Tmn Suria, Tmn Mawar or banyak lagi lah..best dok jitra...mcm-mcm ada...

Ruby - Saya 32..blh panggil saya Yan saja...Desa Damai tu belakang rmh my MIL. Start from sebelah kuil tu sampai hujung jln..semua keluarga sbelah MIL saya...Boleh saja nak tunjuk kedai manik...

Kak Amoi - TQ kak...Cifu datang beri komen...yan amat berbesar hati...Yan practise kat baju sendiri dulu before kat baju customer...

Diana - 1st time buat ni Diana...merata usung baju ni..dah siap dok dalam lemari jer coz nak pakai sayang....

Rnzphoto - Tq yer masuk sini...

Dayang - Mangkin yer...pening jugak nak matchkan dia punya kaler..

Dana - Try la buat sisik ikan nih...mesti jadi punya..akak dulu dah buat tapi x jadi last2 berguru ngan Kak Jemme kita..ambil tips dari dia..so, inilah hasilnya...

Jemme - TQ..actually kami baru balik dr KL semalam...bertolah 6.30 pg ke KPKT dan Putrajaya dan sampai rmh 9 mlm tadi...letih giler tapi smangat mai ofis coz ada gambar nak update...tunggu tauuu . Nak balik kedah yer..Jemme Grad apa yer? kot-kot saya blh risik2 kat sini..

Kak Erra - Masuk kak...Akak tikam baju orang masyuuk.. .sementara free ni la yan tajamkan skill manik nih..dulu gila baca novel..skarang + lagi 1 gila...gila manik....p mana pun dok ingat maniikkkk jer

Fyna - Susah ke tak patern nih...sampai lunyai baju saya kerjakan...tapi saya amat berpuas hati dgn hasil nih...Cubalah

Kak Eeda - Tq kak..yan masih bertatih lagi...

Kak Izan - TQ kak..tu la..teringin sangat nak jumpa tapi schedule padat sangat...Kalau bila2 ada training blh la kita buzz..

Pepari (umi) - ...memang agak susah nak selitkan baby daisy kat celah-celah bunga tuh...tapi hasilnya berbaloi...TQ

Kak Wansya - TQ kak

Kak Muss - Jutaan terima kasih bebanyak atas keizinan akak....Design akak tetap menjadi pujaan hatiku...sumber inspirasiku kerana masih banyak lagi yang harus dipelajari...

Aiza - Design Aiza pun cantik2...SF tu melatop la...

Sue - Model x berbayar? x sabar tunggu tudung tuh..hari tu p Kem. Perumahan ada sorang girl pakai. Dok tebayang-bayang..tudung tu kat kepala kite


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net