Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 26-Apr-2009 04:55 Email | Share | Bookmark
The Orange Aprilia Lily

 
 
 
Nantikan The Orange Aprilia Lily (TOAL) selepas ini...saya dok tunggu kedai bukak..nak p beli Card Reader....slalu pinjam kawan punya ..hari nih nak beli sendiri..tungguuu

Ini dia..baju koleksi sendiri lagi...slalu jait baju sendiri jer coz customer x slalu ader...mengisi masa terluang dan mengasah skill yang ada..saya abadikan design ini pada baju sendiri....salamzz






Quote:
Jemme - 10Q ...xder kojer cari kojer...tengah gila layan bunga lily...sementelah apek hat dok jual manik tu baru masukkan manik-manik baru..mcm2 kaleeerr mcm2 patern...lalu depan kedai dia asik menjeling jer..mcm rasa dipanggil-panggil...gerammm tengok...cik abg tetiap kali lalu kat situ asik perli jerr..nak singgah ker ?

Kak Beauty - TQ kak...lps ni nak stop sat bling-blingkan baju sendiri nih...cam ner ek nak ambik confident diri untuk amik tempahan org? Kekadang ada yg bertanya..tapi takut nak amik tempahan

Sue - Thanks Angah...saya lebih suka upgrade baju sendiri...sedang bina semangat untuk amik tempahan. Dah ramai bertanya bila lihat tuan tanah pakai

Dana - Baju sendiri dulu la dik...akak ni berani amik baju rakan terdekat jer...ni baru nak mengorak langkah...

Jemme - Thanx for the tips. Dah jumpa kedai jual pearls kilat. Tunggu baju raya siap nak wat jak patern tuh...geram tengok...mlm dinner tu x melaram pun nampak manissss jer...kami pun x pakai canggih2...asal baju baru dah cukup...

Fyna - Kak Yan jait dekat-dekat 1 minggu...Balik rumah lepas masak and clear rumah baru dapat pegang kain sambil ajar anak wat kerja sekolah....Kekadang kalau dapat bonus abg beli nasik kat luar boleh le start awal skit menjaitnya

Diana - Amik la...akak tatak kisah punya...peacock tu cantik la diana...Kita tukar-tukar yer

Kak Izan - Thanks kak...Ini baru nak mengorak langkah...bosan la tadak aper nak buat time free...tahun lepas time raya x amik tempahan coz jaga mak mertua sakit..harap-harap tahun ni dia dan suma ahli keluarga sehat la....

Eiza - Ambik la dik...dah siap cakap..akak nak melawat X bleh buat email..meh akak tolong buatkan..

Fariha @ Glamstarz - Thanks...curly tu pun comel..suka

Dayang - Copy ler dayang...kak yan pun ada customer mintak patern ni kat lengan baju


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net