Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-May-2009 02:13 Email | Share | Bookmark
Taburan Hanim

 
 
 
 
Layan dulu piccas ni...rs mcm tak siap lagi sbb rasa berat hati nak serah baju ni kat ownernyer..mcm nak tambah labuci kecil + manik gold di sekeliling leher tu...tabur sikit-sikit jer..coz nampak padat sangat...apa pendapat kawan-kawan semua...

Ini selepas owner baju komen..dia nak panjangkan sikit lagi...sbb ownernyer pakai tudung...so, siap sudah Taburan Hanim nih...








Quote:
Azue - Tak...ini bukan baju saya..ini baju orang...glemer ker ...thanks...memang nak menglamerkan pun baju nih...sbb tu letak manik

Dana - Tu lah asik tampung mana yang lobang sampai padat sangat pulak...balik ni nak kena tambah kat tepi-tepi ngan labuci...akak ada buku RAM tajuk Ranjau...sampai la x abih baca...x leh p la ngan stail dia...lawan-lawan akak x suka...akak layan yang romance-romance..yg x memeningkan otak sbb akak ni kekadang jiwang skit...jiwang karat ..pepun...layan jer baca novel...menajamkan ayat untuk mengarang kat FP pulak kan????

Eja - Kemain yer tengok hampa makan-makan kat tepi tasik ...tulah dah siap baru terperasan...ingat nak letak labuci leper gold + manik bulat gold kat tepian dia....tapi takut serabut pulak...

Kak Erra - Lengan ada kat entry bawah...yan buat tulang ikan jer coz kat bhgn leher dah sarat. Thanks kak...yan pun hantu novel gak...tapi itu dolu-dolu..sbb skang gila manik pulak

Sue@Angle - Rasa cam dah baca...Sape hero dia?..lupa arr banyak sangat novel...pasni nak repeat Adam dan Hawa pulak...dah baca ? pandai novelis tu bayangkan karektor Adam...hensome sampai x tau nak gambarkan...

Kak Izan - Thanks kak...kemarin tunjuk tuan tanah...dia kata panjangkan sikit jer lagi...pastu ada lebih manik, yan tambah juntaian....

Kak Eeda - Tu ar kak, jait baju org cam baju sendiri...lagi x puas hati lagi tu nak tambah..thanks kak singgah sini

Jemme - Padat yer jemme...thanks for the sms...x per jem, sesekali balik mesti nak abiskan masa ngan yang tersayang..Insyaallah kita akan jumpa jugak nanti...mungkin boleh fyna, ruby dan lelain beader dari utara joint sekali

Fyna - Ok dah final touch dah...ptg ni nak serah kat owner...ada lagi yang tunggu turn...Alhamdulillah.. thanks

Kak Izan@ Beauty - 2 tahun lps dah amik tempahan..stop sat coz family matters ni dah free baru nak start balik...thanks kak masuk...akak punya latest design bebinau mater and tahniah dah jadi auntie...auntie glamer

Jemme - Baru tau ptg kemarin...ini bukan baju dia..ini baju adik dia...dia nak suprise besdey untuk adik dia...baik kan kakak cam ni...siap kata buat la cam mana pun...kos jgn kisah..kira betul-betul...2 pasang plak tuh...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net