Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 10-May-2009 02:52 Email | Share | Bookmark
Japanese Roses In May

 
 
 
 
Ini jugak salah satu dari baju yang Kak Fauziah bagi untuk suprise besdey anak sedara dia....katanya nak yang macam patern TOAL tapi buat kat bahagian tangan jer...Ye la kalau kat leher mau kopak dia .....Lepas ni jahit baju dia pulak...masing-masing tunggu turn....Tahun lepas dia mintak jahit saya x ambik, cuma ajar dia patern yang simple2 untuk dia jahit sendiri....cuma mlm raya tu saya kesian...jahitkan jugak patern yang paling simple...upah pun saya ambik sbb dia baik sangat dengan saya....sebagai balasan..masa dia p holiday kat Langkawi bebaru nih..dia hadiahkan saya 1 set Tea Set. Cantiknyer...tulah...ikhlas dgn org x tunggu akhirat..kekadang kat dunia pun Allah dah balas.....









Quote:
Sally - Saya dah call Kak Nora, katanya cukup org baru dia teruskan dgn class...masuk saya baru 5 org...sedihla..dah reserve cuti untuk class tuh

Jemme - Hehe...thanks...rindu ar...memang staff x dapat tenet kat meja masing2...kat kaunter depan jer...ini dah ketagih tahap gaban dah nih...

Zue - Ok..saya dah singgah

Diana - Thanks...menanah mater dok menjait tuh...pepun sangat berpuas hati cos owner baju sangat suka dgn patern nih

Dana - Try buat la Dana....tabur ni tikam pi kot mana pun mesti jadi punya...asal parking betul-betul

Melati - Saya dah singgah..salam perkenalan

Kijang - Sila ooo sila


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net