Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 1-Jun-2009 09:19 Email | Share | Bookmark
Lily for Faredah

 
 
Ini baju kakak saya jugak...baju ni paling mencabar nak cari combination kaler...jenuh ulang alik ke kedai manik...last-last pakai yang balance kat dalam kotak.... ;-)Katanya nak yang simple-simple yer coz nak pakai p skolah jer... Layan dulu piccas nih...nanti saya upload gambar baju perantin yang saya sedang saya siapkan




Quote:
Kak Norli - Hehe..malu ka kak.. tu semua encik suami punya idea...jgn dia ngamuk x dan masak coz baju banyak sudah ....thanks kak singgah...singgah-singgah ler lagi...

Chik - Bisness takat yang termampu jer Chik...tu Pak Njang punya kerja...weh lauk kenduri hari tu sedap giler....Tunggu Kiki punya majlis ler pulak...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net