Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 1-Jul-2009 05:00 Email | Share | Bookmark
Taburan Jahitan Asli (I)

 
 
 
 
Ini jugak salah satu baju dari Kedai Kak Ani...katanya nak manik tabur jer...mudah lagi kerja coz klu nak yang bunga-bunga nak kena pikir susun bunga...pastu highlight pada bahagian depan baju..part ni yang amat saya tak suka...tapi since customer mintak saya buatkan jugaklah highlight tersebut.....Layan dulu piccas ni...lps ni manik tabur lagi .....









Quote:
Kak Eeda - Yan dah tengok bungaan akak..cantik..thanx

Diana - Thanks

Kak Noor - Semoga sentiasa dirahmati atas segala budi akak...mlm ni nak start SF. Terima kasih bebanyak

Jemme - Thanks...amik masa gak nak sesuaikan diri ngan tempat baru dan kawan-kawan baru..

Wani - Thanx...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net