Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Jul-2009 08:31 Email | Share | Bookmark
Taburan Jahitan Asli (II)

 
 
 
Lagi satu koleksi taburan juga dari Jahitan Asli untuk projek saya dgn Kak Ani. Awalnya tuan baju hanya nak taburan pada bahagian lengan sahaja..tapi bila dia tengok bahagian lengan yang hampir siap..terus nak jugak pada bahagian leher sedangkan saya dan setkan...siap bahagian lengan baju ni..saya nak proceed ngan baju Cikgu Jane...Since baju Cikgu Jane dah cukup edah..maka saya peramkan sat baju ini...proceed dgn baju Cikgu Jane dulu...Bila siap baju Cikgu Jane baru saya habiskan bahagian leher baju ni hanya dalam masa 2 hari sahaja...Ikhlas saya cakap, saya sangat suka akan corak, patern dan warna kain nih...bila + perincian manik amat terserlah warna baju nih...harap tuan punya baju suka akan patern ini...Layan dulu piccas ini coz lepas ini saya nak sambung patern SF pada lengan baju untuk pelanggan saya yang seterusnya....

Terima kasih pada semua yang view rumah manik saya ini....








Quote:
Dana - Thanks...nak habiskan taburan tu punyalah seksa...ini pun sedang menabur lagi...

Cikgu Lynn - Terkilan x dapat p kelas hari tu...pepun seronok kenal dgn u...thanks

Zue - Collection awak pun cantik-cantik...saya selalu masuk tp x sempat nak singgah....sulam benang lagi

Diana - Tu ar..kak yan pun suka dgn warna baju nih..

Kak Izan@Beauty- Yan pun perasan tuh ..thanks kak..lain kali kena lebih kreatif mainkan warna baju..ini pun satu ilmu jugak nih... dah pegi rumah baru akak..cantik cat dia

Acai - Silalah...

Wani - Kak Yan penin kepala dok pikiaq baju org...susah hati takut x dan siap....x pa..agak-agak tgh bulan Ogos try roger2 Kak Yan..kot2 masa tu dah free...thanks Wani..

Cikgu Lynn - Panduan?..saya amat berbesar hati..silalah...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net