Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 30-Jul-2009 12:16 Email | Share | Bookmark
SF for Shida Dato' Abu Hassan

 
 
 
Salam semua....telah jenuh saya cari card reader saya x jumpa2 jugak maka hari ni saya terpaksa dapatkan card reader yang baru....Ntah kat mana saya simpan....x per lah dah x der rezeki...So, malam ini mari kita layan percubaan kedua saya untuk buat Shimmering Flower. Saya pernah cuba patern nih satu masa dulu...pening sampai muntah2 dalam kereta...teruk betul...masa tu saya dah belasah jait pada 1/2 bahagian leher..nak bukak sayang, maka habiskan jugak...masa tu saya buat ikut suka hati saya tanpa panduan dari sesapa...tapi SF kali ni saya dapat nota dari seorang kakak yang amat bermurah hati bagi saya pinjam nota yang beliau hadiri dari kelas Kak Nora di Tikam Batu. Saya amat kesal coz x dapat pergi kelas tersebut...tapi dapat rezeki dari kakak tersebut. Saya akan pulangkan nota tersebut sikit masa lagi bersama barang iringan...Yelah kan..orang berbudi kita kena la berbahasa...jutaan terima kasih buat kakak tersebut...semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki hendaknya....

Baju ini milik kakak kepada customer saya dulu..Nana yang saya buatkan taburan biru untuk dia. Tapi kali ni si Kakak kata buatlah patern apa pun...saya pening dgn warna baju..mula-mula saya jahitkan manik tabur..tapi x bangkit seri warna manik..last-last saya beranikan diri buat SF ini berpandukan nota...So, layan dulu piccas nih yer...ada lagi menyusul lepas nih...semalam x menjahit coz layan novel Anis Ayuni (Sungguh Aku Cinta) sampai 1 pagi ..ini baru nak smbung menjait....kekawan kata gila! punye hobi...seksa diri...depa x tau..dgn cara ni saya released tention menjait... . So, sampai di sini dulu...nanti saya nak apdet gambar len pulak








Quote:
Kak Izan - Nota dari ex-student Kak Nora dari kelas Tikam Batu..sangat baik hati akak tuh... lebih mudah bila tengok nota

Rozza - Salam...saya jahitkan dulu bunga kemudian baru habiskan dgn patern cendawan, mutiara berangkai, double wing dan lain-lain...thanks

Jemme - Blh saja jem...kami dah copy..nanti hampa copy kami punya pulak...thanks

Umi @ Pepari - Akak baru balik dari kedai beli mutiara dgn kristal dgn harapan nak jahitkan crumble pada baju raya akak....tatau ler jadi ker tak...thanks

Nenda - Wah bertambah lagi beader dari utara...bestnyer...terima kasih yer singgah sini...yan dah masuk blog nenda tadi (tak per ker panggil Nenda?...)cantik koleksi..keep it up...

Dana - X per boleh kosentrate dgn terawih...akak pun x berani amik banyak-banyak...takut sangat tak terbuat coz puteri-puteri kata nak makan kuih raya air tangan mama mereka jugak tahun nih... thanks

Kak Noor - Jutaan terima kasih...tuan punya nota dah masuk...sian kat kak..nota masih kat yan..ptg ni yan p hantaq kat abg Halim...terima kasih banyak-banyak kak....harap kak suka nanti....Bestkan hobi mcm nih? drpd dok melangut x buat apa baik kita menjahit..lawa pun lawa yang penting..Masyukkkk....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net