Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Aug-2009 12:58 Email | Share | Bookmark
The Yellow Lily

 
 
 
Ini baju dari Kedai Jahitan Asli lagi..layan dulu yer..saya kepenatan hari nih..mengejar date line kat office... dan baru sudah baca Yassin 3 round for Nisfu Syaban..seb bek mak call pesan..klu tak lupa lagi...x pernah-pernah mak call saya kat office tapi hari pandai pulak mak cakap ngan receptionist kat kaunter saya pulak yang gelabah giler..kot-kot ada hal kecemasan... Terima kasih mak....







Quote:
Kak Izan @ Beauty - Amin...itulah kasihnya ibu...esoknya puasa..sakit kepala turun sampai ke mata dan hampir-hampir muntah..ikut hati dah lama buka tapi mengenangkan mak..semangat tu datang balik...siap boleh masak lagi untuk berbuka

Rozza - Thanks..tatau nak bubuh warna apa sbb corak kain yang amat memeningkan kepala...saya lebih enjoy kalau dapat kain corak plain coz senang nak mainkan warna..

Kak Eeda - Kita geng kan kak....terkezut yan kat opis..takut sangat hal-hal yg x diingini berlaku...mak ayah pun x kuat dah...tapi so far alhamdulillah...mak tu siap bolah panjat pokok cempedak lagi...sama naik dgn anak pompuan dia...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net