Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 8-Aug-2009 16:10 Email | Share | Bookmark
Taburan for Ella

 
 
 
Sebenarnya ini baju kedua dari Pn. Ruhaila...adiknya kerja 1 opis dgn saya...seronok dapat kain plain mcm nih ...saya cadang nak buat bunga-bungaan...coz warna kainnya yang sangat cantik..malangnya tuan punya baju nih nak manik tabur....seperti contoh Taburan Hanim....bulan lepas saja majoriti koleksi saya hanya tertumpu kepada jenis taburan...sampai berbinau-binau mata nak menjaitnya.....

Seperti contoh Taburan Hanim dulu..bahagian tangan saya jahitkan patern Fish Bone dan saya + perincian mutiara untuk menambahkan lagi seri hujung lengan tersebut....saya mintak maaf x dapat load gambar sekarang coz camera dan card reader saya ada kat bawah...nak turun bawah saya takut...(ptg tadi secara x sengaja terbaca buku apa ntah tajuk dia..ada gambar hantu kubur..makanan sahur pun saya bawak masuk bilik...hehehe..bersahur dalam bilik la sat lagi)...So, gambar saya akan upload esok time rehat..takpun bila bos takder









Quote:
Kak Norli - Sila...sila

Rozza - pepagi tadi saya dan buang buku tu sambil pejam mata takut ternampak lg gambar yg x sepatutnya...geram betul budak-budak tuh ..tah apa-apa buku yang depa baca...sebenarnya saya ni penakut giler....

Dana - Thanx.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net