Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Sep-2009 15:19 Email | Share | Bookmark
Diana Irnieyza

 
 
 
Ini baju cek mek kelate yg kerja satu opis dgn saya....lagi satu kain cam tisu....kena lapik kain gam jugak ler jawabnya...baju ni betul-betul mendera mental dan fizikal....Dia nak jugak patern bunga2...Mulanya saya x advice patern bunga2 nih coz takut calar kulit baby dia...tapikan..minah nih degil dia nak jugak bunga2 cam baju Ummi dia....Kesian lah pulok buat pi lah tapi saya minimize kan kuantiti bunga...Asal patern nih saya ambil dari Ladybeads Collection setelah mendapat keizinan dari Kak Ain...Thanks Kak Ain ....Layan dulu yang ni yer..saya nak sudahkan 3 pasang baju baru nak mula jahit baju sendiri dan anak-anak....sampai jumpa lagi....babai....







Quote:
To Diana - Kau jangan biar si Airis kulum berry kak Yan tuh....


Quote:
Dana - TQ

Kak Wansya - Betul tu...klu x letak rasannya memang x siap lagi la baju ni...nak iron pun bercinta..takut hangit..Yan dah fobia dgn iron coz penah hangit time iron...nasib baik la baju sendiri tapi itu pun 1 hari diam x cakap...cam org bodo jer kat rumah ...dok pikiaq sayang baju tu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net