Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-Sep-2009 10:53 Email | Share | Bookmark
Manjalara Irani

 
 
Salam.....

Saya rasa ini baju terakhir dari kedai Kak Ani.....lepas ni saya nak pulun baju sendiri dan anak2....x larat nak ngomel panjang2 hari ini coz keletihan yang amat sangat....layan dulu yer gambar nih ...Next baju terakhir dari Diana....dan lepas tu baju baju sayaaa pulak.....Opss! sebelum saya terlupa credit to Pn. Noraini dari Ladybeads Collection untuk patern nih.....saya tambah apa yg patut untuk mencari kelainan di sebalik keindahan patern beliau yg cukup memberi inspirasi.....Babai






Quote:
Sheik - tq

Kak Eeda - Tgh pulun baju cust..mcm nak + tangan jer saat sekarang

Kak Ta - Wacha!!!! Kak Ta dah pandai masuk komen....xpa kak Ta, silap boleh UNDO

Dana - Akak ada lagi sorang cust..toke restoran yg akak selalu beli lauk untuk berbuka...nampaknya start esok akak dah x leh p beli lauk kat dia...takut dia bagi baju...nak tolak x sampai hati

Kak Wansya - Tu lar kan....Yan klu hubby soh keluar pun dah x berani nak drive sendiri...takut sangat..kereta banyak...Ini pun dok tunggu adik mai amik kat rumah...nak teman dia rebonding rambut..rasanya kakak dia skali nak rebonding nih ...hari tu mak dah pesan...jgn gatal2 boh kaler koko dah...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net