Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Oct-2009 09:26 Email | Share | Bookmark
Taburan Aidilfitri 2009

 
 
Baju untuk Raya Pertama....Mula jahit ptg jumaat hingga 4.00 pagi hari Ahad. Sambil menjahit dalam hati terdetik..."Awatla aku jahit rapat-rapat...klu jahit jauh-jauh sempat jugak aku jahit kat tangan". Actually baju ni saya cadang nak pakai untuk Rumah Terbuka HQ tempat saya bekerja...tapi last2 minit ...dapat arahan..warna kuning x di benarkan sbb majlis tu akan dihadiri oleh KDYMM Sultan Kedah. Aduhai...lotih rasa mata nih...So, baju ni saya simpan untuk sessi photoshot saya dan keluarga pada hari Isnin nanti....harap2 jadi la hari Isnin nih..asalnyer hari nih (jumaat)..tunda Isnin..rasa hati cam nak sambung thn depan lagi la nampaknyer...Pepun layan dulu manik ni...X siap lagi baju nih..kat tangan x buat lagi...nanti siap saya apdet lain...





Quote:
Mira - Asalnyer nak buat crumble...alih2 jadi mcm nih...jenuh jugak nak sudahkan part leher nih..tu yg amik masa nak jahit kat tangan pulak...rsnya lepas ni akak nak try jugak buat crumble...baju plain dah ada...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net