Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Oct-2009 05:40 Email | Share | Bookmark
SF - Personal Collection

 
 
 
 
 
 
SF ketiga yg saya cuba apply pada baju sendiri...1st time buat dulu pening sampai muntah-muntah..2nd time ok and 3dr time lagi ok...dan makin ok harap2nya...Saja nak mengabiskan baki labuci dan manik yg ada dalam simpanan coz dah makin tinggi bekas simpanan saya.

Juga saya buat SF hanya pada bahagian leher sahaja coz tangan saya rs nak hantar tailor balik untuk letak getah (patern kaf)...pastu saja gatal-gatal tangan saya tambah buah berry diapit oleh juntaian hijau..klu ada kristal oren lagi cantik saya rs..tapi dah namanya manik recycle maka saya habiskan jer la baki2 kristal yg ada...Opps..kristal oren tu jer yg saya beli tambah..itu ori punya kristal...mahal giler tu yg letak kat bhgn depan jer tu....

So, lepas ni baju pink Ruhaina...siaann kat cust saya yg sorang nih..hantar baju belum posa lagi tapi since dia kata x urgent, saya pulun dulu baju-baju lain. Next baju Ena yer....ptg ni lps balik kerja saya nak cari barang. By mlm klu x letih or terlena selepas berbuka puasa kita start baju ena....lps baju ena..baju saya lagi.....dan baju saya lagi...dan baju saya lagi.....









Quote:
Ada kawan opis saya..tetiap kali dia tgk saya menjahit patern yg heavy2 dia mesti kata..'Eeeee Kak mati hidup balik pun..kak x boleh la nak jahit mcm nih'...Tu dia..tetiap kali saya menjahit dia slalu nak jadi hantu dan tetiap kali jahit SF nih saya akan ingat sangat pada sorang kakak nih..TQVM to Kak Noor @ Lilycea...di atas nota akak..

Kak Eeda - Puas dlm 70%..ikut hati ada lagi nak + lg berry kat atas..tapi dah malas since baju sendiri..TQ

Melati - Tu arr...dah siap malu pulak nak pakai...

Chik - 10Q ..cantik umah...kami punya ry aji baru nak siap2 umah..ry baru nih kelam kabut sngt...bukak curtain basuh sampai la x psg balik...

Kak Noor - Tetiap kali jahit patern ni mesti ingat Kak Noor....bila la kita leh jumpa...

Dana - Akak dah beli kain kosong nak blaja buat sulam benang...mertua akak memang pandai sulam benang...1st yg akak blajar dgn dia dulu buat sarung bantal untuk baby sulung..nanti senang akak snap n boh kat sini

Mira Adli - 10Q

Sheik - Buat masa la pening2 tu pasal manik ler... tapi betul, yg 1st dulu x tau konsep, main pakai belasah jer..tu yg teruk sangat..sampai termuntah dlm kereta..x sempat berenti..habis kena kasut yg hubby simpan kat kaki saya...seb bek dia x marah...gila kan?

Dah siap2 cam nih malu pulak nak pakai...tapi kena pakai jugak...promotion gak nih

Mira - TQ...SF Mira pun cantik...

Kak Izan - Saja-saja nak cuba buat kat bahagian leher....ari tu buat kat leher pakai hentam jer...ini baru betul-betul..

Jemme - Lelama buat SF ni syok gak ...rumit dan yg pastinya berbaloi-baloi

Sarimah - Hampir2 nak attend class kat Tikam Batu bebaru nih tapi hubby pulak last minute x leh hantar...tapi menjadi rezeki saya dapat nota dari Kak Noor salah sorang student dlm class tuh....alhamdulillah berpandukan nota tu dah 2 helai baju saya sudahkan

Gee - 10Q Gee...singgahlah selalu yer..akak pun suka ngan patern crumble Gee..comel-comel

Mira - 10Q Mira..Cantik2 SF Mira...enjoykan klu dah slalu buat

Nadirah - 10Q nadirah...mak datin yer..takut pulak nak pakai...nak tempah meh le hantar kainnyer

Dayang - 10Q dayang..lama x dgr berita..bz lg ker?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net