Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 31-Oct-2009 14:28 Email | Share | Bookmark
Samperit Lily For Rohana

 
 
 
 
Salam semua....bangkit dari kesedihan..saya mulakan jahitan manik pada baju kawan kepada kakak saya...seawalnya saya dapat instruction, kak ana kata nak yg mcm patern cikgu Jane..tapi klu boleh buat yg lagi cantik...lagi ok. Sebenarnya saya masih dalam mood yg x menentu...so, tamau nak pikir banyak2 saya guna balik scetch yg lama cuma saya ceduk2 sikit idea dari Zai Butterfly Manik. Thanks to Zai...x sempat lagi call Zai coz ingatkan kak Ana nak pakai lewat sikit tapi last week dapat call kata nak pakai Senin ini.

So, cuti 2 hari saya habiskan untuk jahitkan patern nih...Mari kita layan dulu piccas ni...lepas ni Shimmering Flora untuk Zurra..tadi dah beli half material for baju Zurra..tunggu ya..For Ruhaina..baju enna kak yan cuba siapkan secepat yg boleh yer...Very2 sorry ya dik... And to alls yg memberi semangat..terima kasih yer kawan-kawan.....


Quote:
Saya guna Samperit coz kaler bunga cam biskut kegemaran anak2 saya...depa yg kata "Ammi bunga ni mcm biskut samperit la mi..sebab inti merah cam ceri"...pandai la beli jiwa..nak suruh buat le tuh









Quote:
Mira - wiwit..dia balas pantun kita...silalah mira klu mira suka.....

Sheik - 10Q sheik..last minute punya combination..alhamdulillah menjadi....crumble is for next projek...nak buat gak nanti...

Kak Izan - 10Q kak...

Sarimah - 10Q kak...kerja last minute tuh...takut jugak owner baju x suka..tp lps dapat baju jer terus dia sms..sangat2 berpuas hati dan nak hantar lagi 2 pasang. Alhamdulillah...dia suka

Dana - 10Q Dana...sedapnya buah keranji tuh...akak baru jer makan yg siap disira ngan air gula..masam2 manis..kecur liur tgk buah tu...sukaaa ...yup..kita yg dewasa dah makin ok tapi anak akak yg lelaki selalu sebut arwah...rasanya dia rindu sbb arwah teman main dia..rapat sgt dia ngan arwah. Kawan2 advice minta buatkan air doa...nanti petang kot..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net