Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 12-Nov-2009 13:22 Email | Share | Bookmark
SF - Zurra

Tangan
Kat Belahan Leher
Full
My Banner - Sponsor by N2J Trading
This is my 2nd customer yg mintak patern SF. Kali ni nak SF pada bhgn tangan dan leher....memang pening kepala coz selalu saya jahitm, klu tak kat tgn...kat leher jer...Alkesahnya baju ni terpaksalah saya usung ke pejabat untuk jahit time lunch (biasanya terbabas jugak time tu..klu bos tadak )...

Tamau cerita panjang sbb lepas ni saya nak layan FB pulak. Hubby asik menjeling klu saya ngadap PC nih lama-lama since dia dgr cerita kat radio Sinar..cerita mengisahkan laki bini yg ada masalah..chat kat PC..jatuh cinta dgn pasangan lain yg sebenarnya pasangan sendiri....Eeee tamaulah camtu..saja syok-syok cari kawan lama time skolah (walhal x jumpa pun....) tapi seronoklah layan benda-benda ni drpd dok gosip sesama sendiri....Meh layan dulu SF nih..esok insyaallah nak habiskan baju Ena...Rasanya nak kena LAD dah baju nih coz dari bulan posa sampai la x siap2....ampun yer Ena...

Sebelum terlupa..ini banner saya yg disponsor oleh syarikat N2J Trading..Trima kasih banyak2 yer Abg Jalil...semoga murah rezeki abg..dan pada customer saya yg berada di sekitar Jitra, Kedah...Banner ni sebenarnya dipasang di rumah mertua saya...Klu anda nak jumpa saya anda boleh ke rumah saya or jumpa di pejabat jer..klu pi rumah mertua blh gak soh mak mertua jahitkan...tapi patern yg mak slalu kata sekuin-sekuin dia akan pass terus pada saya...basic patern boleh la mak jahitkan... rumah saya pun dekat2 situ jer...ini alamatnya :
43, TMN JITRA INDAH, JLN HOSPITAL DAERAH, JITRA, KEDAH or klu pejabat DARULAMAN REALTY SDN BHD...kat Tanah Merah yg sekarang org panggil BANDAR DARULAMAN....Bye....











Quote:
Mira - TQ Mira..hmmm..Tuan baju kenyeh sampai ke telinga ...

Dana - Rasa akak dlm 17 inci ke atas..tuan baju nak sampai ke pusat...jenuh berbulu jari..tapi hasilnya amat memuaskan..

Sheik - Yup memang patut berguru coz kita kena tahu jenis n saiz labuci, manik, mutiara dan teknik yg harus kita guna...baru mudah kerja kita...

Ziela - TQ for visiting

Pn. RJ - Alhamdulillah n TQVM...insyaallah saya akan joint majlis tu nanti...TQ sekali lagi dengan lawatan puan ke laman kesayangan saya ini...

Fariha@Glamstarz - TQ..Tu lar..semoga murah rezeki abg Jalil...call jer terus datang amik lakaran..time nak bayar dia kata sedekah coz selalu klu ada urusan dgn saya..selalunya mudah sesangat....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net