Yashabeads Collection

By: Noraziyan Hj Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Nov-2009 05:37 Email | Share | Bookmark
Awalara Hati - Delima

 
 
Baju dari Kak Ani Jahitan Asli...katanya buatlah patern apa pun...janji cantik....senang cerita dgn Kak Ani nih....oklah x larat dah nak menaip..sakit jari kena duri ikan siakap tadi..lama x siang ikan ...layan dulu piccas nih yer ...next baju Oja...saya buat pada siapa yg hantar baju dulu..kekadang cust dah tahu kat mana saya ada tapi still nak kirim pada sedara saya....proses yg sangat melambatkan saya......pada yg berada di luar Kedah..klu anda berminat nak dapatkan khidmat saya yg x seberapa ini..anda boleh pos baju anda kepada saya di alamat :

Noraziyan Hj Abdul Aziz
Darulaman Realty Sdn Bhd
Lot 1, Bandar Darulaman
06007 Jitra
Kedah.

....saya bagi alamat ofis coz saya x selalu di rumah...saya balik tidur jer...siang kerja..balik kerja singgah rumah mertua amik anak..singgah situ sampai petang..dah dekat maghrib baru ada kat rumah...so, lebih selamat klu anda pos ke pejabat...

Sampai jumpa lagi....bye...






Quote:
Opss..terlupa pulak kredit to Kak Nora http://noramanik.fotopages.com for this patern...


Quote:
Sally - Cuba jgn x suba sally....enjoy dgn patern nih..kat Jitra hari2 hujan...sejuk..malaih sangat nak menjahit...dok dlm selimut jer dgn anak2 lps kenyang makan kenduri...balik rumah tiduq...

Oja - Hahaha!!..bhauj sangat susah hati kat part lengan....nak mintak bukak balik takut kecik hati pulak...so part tu ham kena hati-hati sikit..takut kain jadi gelembung....anyway..tunggu yer bila siap

Sarina - Saya dah singgah..nice collection

Dana - Akak pun ramai sangat yg mintak since tengok akak buat pada baju sendiri bebaru nih....

Kak Noor - Malulah....bakat yg x seberapa...tapi ingat nak cuba gak..nanti tengok schedule dulu

Kak Nani - tertipu beli manik yer ...yan kat sini yg yan tahu Miyuki, miyuku ngan MGB..skarang dah pandai cari barang yg berkualiti..biar mahal..untung sikit janji cust puas hati....Kak Amoi...Kak Ani Ladybeads...semua barang depa berkualiti...sah2 elok sbb cifu yg jual...

Pn. Ruzita - Saya dah perasan...yg bukak baju pengantin sekali..cantik2 jahitan manik dia..patutlah..tengoklah..berguru dengan siapa yer . Lepas ni nak pi kacau dia pulak. Klu turun jitra roger2 saya yer..nak autografkan semua buku Pn. yg ada dalam simpanan..walau semua dah lunyai dikerjakan...

Sis Dzilla - TQ..

Sue Angle - Wajib cuba ini..kak yan mintak izin kak nora for baju raya 2009..since org tengok baju tu ramai yg mintak patern nih...walaupun cost untuk stone agak mahal disini RM 0.35 sebiji..tapi berbaloi-baloi coz cepat amik masa nak meyudahkannya...ada sepasang baju nanti kak yan adpetkan di sini...sayang nak serah baju tu balik kepada tuannya...

Gee - 10Q...harus cuba Gee...cantik collection terbaru Gee..dah singgah semalam..x sempat tinggal jejak..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net